A beköltözéshez szükséges tudnivalók

 Az első lépés amit ajánlani szoktunk az, hogy az idős személy vagy hozzátartozója tekintse meg az intézményt. Ez azért fontos, mert így lehet igazán meglátni a kínált szolgáltatásokat, és a helyszínen bármilyen kérdésre választ tudunk adni, könnyebben mint telefonon.

 Ha megtörtént a látogatás és szeretne beköltözni az illető, akkor a második lépés benyújtani egy kérvényt, amiben szerepelnek a felvételre kívánt személy adatai és elérhetőségei. A kérvényt a vezetőség elbírálja, és ha fel tudjuk venni, akkor értesíteni fogjuk az illetőt vagy a hozzátartozókat. Ezután megbeszélünk egy időpontot, amikor meg tudjuk látogatni a beköltözésre váró személyt, ami nem egy rendkívüli látogatás, csupán kérdéseket teszünk fel, és elbeszélgetünk egy kicsit.

 Mikor ez megtörtént, a belépéshez szükséges dokumentumok beszerzése után már csak a beköltözés marad hátra.

 A kérvény jóváhagyása vagy elutasítása elsősorban azon múlik, hogy van-e hely az intézményben, és el tudjuk-e látni a jelentkezőt.

 Bármilyen más kérdésre szívesen válaszolunk telefonon vagy személyesen is.

Amennyiben a fentebb javasolt lépéseket figyelembe véve jelentkezni szeretne felvételre, kérjük töltse ki és küldje el az alábbi 

jelentkezési ívet: