Demersul instituționalizării

 Înainte de a depune cerere pentru instituţionalizare se recomandă beneficiarului şi/sau aparţinătorilor să efectueze o vizită la sediul Centrului rezidențial „Filadelfia Noom” pentru a cunoaşte facilităţile instituţiei, dotările acestuia şi totodată se va răspunde la toate întrebările.

 După vizita la fundaţie se completează o cerere pentru instituţionalizare, ce se va depune la sediu, care va include în afară de datele personale, adresă, telefon şi motivele pentru care se cere instituţionalizarea, starea de sănătate a beneficiarului, persoana de contact.

 Selectarea beneficiarilor nu se face strict pe criterii financiare, acordând o atenţie deosebită cazurilor sociale.

 După aceste etape fiecare cerere se analizează în şedinţa consiului director care se întruneşte regulat lunar. Decizia se va lua pe baza analizării datelor furnizate.

 Beneficiarii serviciilor sunt admişi în Centrul rezidențial pentru persoane vârstnice “Filadelfia Noom” (în limita locurilor disponibile) numai dacă acesta le poate satisface nevoile specifice.

 Acceptarea sau nu în centrul rezidențial se face şi în funcţie de posibilităţile şi resursele furnizorului de servicii. În cazul în care beneficiarul este eligibil dar nu este loc în Centrul rezidențial pentru persoane vârstnice, se va trece pe lista de aşteptare. Acest fapt se comunică cu beneficiarul în 24 de ore.

Dacă considerând paşii sugeraţi mai sus, sunteţi decişi pentru instituţionalizare, vă rugăm, completaţi şi trimiteţi-ne

 

Formularul de instituţionalizare