Serviciile noastre sociale

 Instituţia are o capacitate de maxim 44 locuri, dintre care 35 locuri sunt în garsoniere cu două paturi, iar 9 în garsoniere cu un singur pat. Structurarea se face distinctiv pe sexe.

 Beneficiarii au posibilitate de a comunica cu exteriorul prin telefon, să primească vizitatori să se deplaseze la rude.

 Avem două camere pentru oaspeţi, pentru una sau două nopţi.

 Există spaţii comune pentru toţi beneficiarii, în instituţie:

     - spaţii în care se pot desfăşura activităţi sociale, recreativ-culturale, dar şi religioase;
     - cameră de lectură, bibliotecă;
     - spaţii în care se serveşte masa;
     - spaţii în care beneficiarii îşi pot primi vizitatorii.

 Castelul este amplasat în mijlocul unuiparc unde beneficiarii își pot petrece timpul liber.

 Deschiderea instituţiei se materializează în numeroasele activităţi organizate în instituţie şi în afara ei cu persoane şi personalităţi ce vin din comunitate(concerte,excursii, jocuri ocupaţionale). 

 Este asigurat beneficiarilor oalimentaţie corespunzătoare calitativ şi cantitativ (aport caloric, diversificare, condiţii de servire şi prezentare deosebită a alimentelor, etc.). La prescripţia medicului, se asigură beneficiarilor hrană şi o dietetă conform afecţiunilor cronice asociate sau a credinţelor şi modului de viaţă obişnuit al acestuia (regim vegetarian, respectarea perioadelor de post, etc). Sunt trei mese principale pe zi: dimineaţa, prânz şi seara. Între acestea sunt oferite la ora 10.00 şi la ora 16.00 gustări.

 Se asigură pentru fiecare beneficiar obiecte de igienă personală, îmbrăcăminte şi încălţăminte adecvate pentru sezon şi în acord cu preferinţele acestora.

 Beneficiarilor este asigurat baie complet dotată separat pentru fiecare garsonieră.